En fantastisk sesong er på hell

Vi er i ferd med å legge en fantastisk sesong bak oss. Sesongen 2016 har vært preget av mye fotballmoro og gode opplevelser, både i serie- og i turneringsspill.

Tusen takk til våre spillere, trenere og lagledere som står på for å skape gode opplevelser og utvikling, både på og utenfor banen.  Vi har hatt lag med i større cuper som Norway cup, Dana cup, Sør-Cup og en rekke andre cuper i regionen.  På Matrand cupen stilte vi med hele 19 lag og var en av de største delegasjonene.

Vi har, også i år, arrangert en tre dagers fotballskole, med i alt 163 deltakere, noe vi er veldig fornøyde med.

Styret i Yngres er utrolig stolte av alt det gode arbeidet som hver enkelt av dere gjør for å legge til rette for god aktivitet. Yngres' suksess ville ikke vært mulig dersom vi ikke hadde mange frivillige som stilte opp som trenere, lagledere og dugnadsmannskap. Foresatte som støtter opp om barnas aktivitet som sjåfører og heiagjeng, eller som tar ei kioskøkt for å tilby noe varmt i koppen og noe bite'ti langs sidelinja.

I tillegg er vi i Yngres avhengige av gode sponsorer og samarbeidspartnere. Sport1 Rena, Frende forsikring, Oljeexpressen AS, Nordbolig, Coop Extra Rena, Høgskolen i Hedmark Campus Rena, Hendriks AS, Autoskade AS og Diadora. Tusen takk til dere alle for støtten igjennom sensongen. Vi hadde ikke kunne hatt et så godt tilbud, og så mye aktivitet uten støtte fra dere!

Mange tusen, tusen takk til dere alle som har bidratt i en eller annen form til sesongen 2016. Nå starter arbeidet med å forberede 2017-sesongen, og vi håper å kunne tilby vintertrening for mange av våre lag i Åmots nye storstue, Berget Arena. Velkommen til et nytt og godt fotballår!

Hilsen Styret

Emneord: yngres,, ynges rena,, fotball,, renail

Siste fra kretsen

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Vår Hovedsponsor