TINE Fotballskole feirer 20-årsjubileum i 2017

Klart for årets morsomste «skoleuke» på Rena!

I år feirer TINE Fotballskole 20 år, og 70 000 barn fra hele landet samles i løpet av sommeren til tidenes fotballfest. På Rena er det allerede mange barn som har meldt seg på skolen som for mange er sommerens høydepunkt. I år er det også en ekte jubileumsdrakt med i deltakerpakken.

Se https://www.superinvite.no/#/invitation/eb06b9db06012a7a4179b8f3cb5384d3 for påmelding.

Allerede før TINE Fotballskole 2017 sparkes i gang, viser tallene at nesten 1,2 millioner barn og unge har deltatt så langt. De populære deltakerpakkene inneholder både t-skjorte og sekk, og i år har den gjeve jubileumsdrakten fått en farge som er et 20-årsjubileum verdig.

 – Vi må jo feire skikkelig, og derfor får alle deltakere på årets TINE Fotballskoler en ekstra stilig jubileumsdrakt i deltakerpakken sin, forteller Sponsorsjef i TINE, Ann-Kristin Syversen. 

Hun sier at TINE ønsker å ta ansvar for barnas helse både gjennom organisert aktivitet, og gjennom å tilby et godt og bredt utvalg av idrettsmat og -drikke. I år lanserer TINE blant annet konseptet Smart Idrettsmat, hvor klubbene får tilgang til gode tilbud på et bredt utvalg varer til kiosk og arrangementer.

– Vi er vårt samfunnsansvar bevisst, og TINE Fotballskoler i samarbeid med de lokale klubbene er på mange måter et flaggskip i å få barn og unge i aktivitet, og samtidig sikre at både utøvere og tilskuere har et godt og bredt tilbud å velge fra når de har behov for litt påfyll, sier hun.

 Fokus på jentene

André Paulsen i Norges Fotballforbund er helt enig i at ernæringsbiten skal være enda viktigere i årene som kommer. Han ønsker også å løfte målet om en høyere jenteandel.

– Både NFF og TINE ønsker også i 2017 å løfte frem viktigheten av kost og ernæring. I tillegg ønsker vi å øke andelen jentedeltakere og jentetrenere. Mange av klubbene er godt på vei mot å nå målene om minst 40 prosent jenteandel allerede, det er vi veldig glade for, sier han.

Caroline Graham Hansen fra det norske kvinnelandslaget i fotball har selv gått på TINE Fotballskole. Hun anbefaler gjerne andre jenter å bli med.

– Det var faktisk der det hele startet for meg!

For mer informasjon, se http://www.tine.no/tinefotballskole/

Siste fra kretsen

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Vår Hovedsponsor