Fotballskolen - en suksess!

Tine fotballskole er gjennomført med stil!

Vi er utrolig stolte over at i alt 163 deltakere i alderen 6-14 år har deltatt på årets fotballskole, og vi har hatt 20 dyktige instruktører i sving disse dagene. I tillegg har vi hatt en solid gjeng som står for bevertning slik at deltakerne har fått mat, drikke og frukt underveis. Tusen takk til dere alle som har bidratt for at fotballskolen ble en suksess!

Vi har et godt samarbeid med Elverum fotball, så mandag hadde vi besøk av a-lagstrener Tore Fossum samt spillerne Ulrik Balstad og Erlend Eggen Persgaard, det er besøk som både vi i Yngres og deltakerne synes er stas. Tirsdag hadde vi besøk av triksekongen, Jonathan Åmot Olsen,  og det var tydelig at deltakerne lot seg imponere og inspirere. Deltakerne virker å ha kost seg, blide ivrige barn og unge som har fått mye tid med ballen i beina, og har hatt tre fine og utviklende dager på Engvoll.

 

«- Vi er veldig godt fornøyd med oppslutningen og gjennomføringen av årets fotballskole. 163 deltakere fra Rena vitner om at det gror godt i barnefotballen på Rena, og vi er ekstra glade over at oppslutningen blant jenter er stor. Ca 40% av deltakere var jenter», sier sportslig leder i Yngres og ansvarlig for fotballskolen, Morten Torp. 

Emneord: yngres,, fotballskole, , tine,, fotballglede,

Siste fra kretsen

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Vår Hovedsponsor